Рекордьорът по отбелязани голове за националния отбор на България Димитър Бербатов навършва днес

...
Рекордьорът по отбелязани голове за националния отбор на България Димитър Бербатов навършва днес
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Байер поздравиха Бербатов

Рекордьорът по маркирани голове за националния отбор на България Димитър Бербатов навършва през днешния ден 43 години. Благоевградчанинът има 48 попадения за " трикольорите ", като носи и капитанската лента.

В кариерата си на клубно равнище той е защитавал цветовете на ЦСКА, Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако, ПАОК и Керала Бластърс.

7 пъти Футболист №1 на България, притежател на Купата на България с ЦСКА, Голмайстор на Висшата лига от сезон 2010/11, повторен първенец на Англия с Манчестър Юнайтед, троент притежател на Купата на Лигата в Англия - два пъти с отбора от " Олд Трафорд " и един път с Тотнъм. Берба има във визитката си още два трофея от " Къмюнити Шийлд " и един от международното клубно състезание. Печели и три сребърни медала от Шампионската лига.

Сред самостоятелните му оценки са още - Играч на сезона на Тотнъм (2006/07) и на Фулъм (2012/13), както и Играч на годината на Монако (2014 г.). Два пъти е избиран и в тима на сезона в немската Бундеслига с екипа на Байер Леверкузен (2003/04 и 2004/05).

От Манчестър Юнайтед и Байер (Леверкузен) не пропуснаха още в първите часове на деня да поздравят някогашния си състезател.
 Екипът на Бербатов изясни маневрите на Михайлов
Екипът на Бербатов изясни маневрите на Михайлов

Обжалването на вписването на Касабов обслужва ползите му да остане отпред на БФС

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР